Vítejte
Zadali jste nesprávný nebo chybějící údaj

Pro vstup na tyto stránky musíte být starší než 18 let. Zadejte prosím rok svého narození a zemi pobytu.
 

Někteří lidé narozeni v tomto roce ještě nemusí být starší 18 let. Doplňte prosím den a měsíc svého narození.

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb a analýzy návštěvnosti. Uvedením svého věku souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.
 

Pivní poukázky nově v podobě QR kódů!

Vážení příznivci projektu Kopeme za fotbal,

s radostí vám chceme oznámit novinku, kterou jsme si pro vás přichystali. Od 1. srpna 2024 jsme se rozhodli změnit systém čerpání pivních poukázek, které můžete získat jako odměnu za vaši aktivitu. Dosud jsme poskytovali poukázky na pivní sudy v podobě plastových kartiček, ale od startu nové sezony přecházíme na modernější a jednodušší systém.

Plastové poukázky budou nahrazeny QR kódy (eVouchery), které po objednání z katalogu odměn nebo jako odměnu za 4+1 naleznete obratem ve Vašich e-mailových schránkách. Portfoilo nabízených produktů zůstává neměnné. Budete mít tedy možnost si stále objednat pivo Gambrinus 10 (30 a 50l sud), Gambrinus 11 (50l sud) a Gambrinus 12 (30 a 50l sud). Změna urychlí celý proces, kdy vám objednaný sud dorazí takřka ihned do vašeho e-mailu uvedeného v profilu na webu Kopeme za fotbal. Platnost voucherů bude 6 měsíců od data doručení. Jestli je váš eVoucher stále platný, zjistíte jednoduše na stránce vašeho eVoucheru po kliknutí na odkaz v e-malu pod QR kódem.

Uplatnění eVoucherů je možné ve stejných velkoobchodech jako dosud. Seznam velkoobchodů naleznete na www.kopemezafotbal.cz/velkoobchody v sekci „Uplatnit Voucher“. Na dané prodejně pak stačí ukázat QR kód v digitální nebo tištěné podobě. Plastové poukázky bude možné využívat i nadále, avšak jejich platnost u velkoobchodů vyprší k 31. 12. 2024. Poté bude možné sudy vyměnit jen za eVouchery pomocí QR kódu.

Věříme, že tato změna přinese větší pohodlí a flexibilitu a zároveň vše značně urychlí. Děkujeme vám všem za podporu našeho projektu a těšíme se na další spolupráci při rozvoji amatérského fotbalu.

Tým Kopeme za fotbal

Ostatní Aktuální soutěže